Roca Italia 90x90 cm

755,65 lei (1 magazin)
Cadita de dus  are un design elegant evidentiat de suprafata rezistenta si de durabilitate. Ocupa o suprafata mai mica decat cada. Suprafata cazii este realizata din portelan de calitate superioara. Materialul impiedica acumularea impuritatilor, mentinandu-si culoarea si luciul timp indelungat. Caracteristici tehnice: - lungime: 900 mm - latime: 900 mm - adancime: 100 mm - material: portelan - tip instalare: incastrat/nisa - forma: patrata - culoare: alb Cadrul ...

Descriere


Roca Italia 90x90 cm

Cadita de dus are un design elegant evidentiat de suprafata rezistenta si de durabilitate. Ocupa o suprafata mai mica decat cada. Suprafata cazii este realizata din portelan de calitate superioara. Materialul impiedica acumularea impuritatilor, mentinandu-si culoarea si luciul timp indelungat.


Caracteristici tehnice:


- lungime: 900 mm


- latime: 900 mm


- adancime: 100 mm


- material: portelan


- tip instalare: incastrat/nisa


- forma: patrata


- culoare: alb


Cadrul de instalare este inclus.


Sifonul si panourile se comanda separat.

Specificatii tehnice: Culoare: Alb

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Roca Italia 90x90 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Roca Italia 90x90 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.