RiKEN Snowtime B2 165/65 R14 79T

Anvelopa radiala de iarna, Cu caracteristici M+S.Cauciucuri de calitate cu proprietati excelente. Design-ul este atractiv si sportiv. Menite a echipa orice tip de autovehicul, de la cele din clasa compacta pana la cele de familie. Rezistenta la rulare este redusa, riscul de acvaplanare este redus datorita disiparii eficienta a apei si a zapezii, durata de viata este mare, aderenta si tractiunea sunt optime, nivelul de combustibil este redus precum si zgomotul rezultand un nivel de con ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


RiKEN Snowtime B2 165/65 R14 79T

Anvelopa radiala de iarna, Cu caracteristici M+S.Cauciucuri de calitate cu proprietati excelente. Design-ul este atractiv si sportiv. Menite a echipa orice tip de autovehicul, de la cele din clasa compacta pana la cele de familie. Rezistenta la rulare este redusa, riscul de acvaplanare este redus datorita disiparii eficienta a apei si a zapezii, durata de viata este mare, aderenta si tractiunea sunt optime, nivelul de combustibil este redus precum si zgomotul rezultand un nivel de confort ridicat. Asigura un comportament optim al autovehiculului pe carosabil uscat. Optime mai ales pe carosabil acoperit de gheata si zapada.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul RiKEN Snowtime B2 165/65 R14 79T de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru RiKEN Snowtime B2 165/65 R14 79T sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.