Rexaline Premium Line-Killer X-Treme Face Sculpt ser dublu cu efect antirid 2 x 15 ml

217,60 lei (1 magazin)
Descriere Rexaline Premium Line-Killer X-Treme Face Sculpt Caracteristici Serul facial Rexaline Premium Line-Killer X-Treme FaceSculpt este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire. Caracteristici: ajută la netezirea ridurilor și a liniilor fine uniformizează nuanța tenului dă un aspect ferm conturului feței conferă densitate pielii reface suplețea ...

Descriere


Rexaline Premium Line-Killer X-Treme Face Sculpt ser dublu cu efect antirid 2 x 15 ml

Descriere Rexaline Premium Line-Killer X-Treme Face Sculpt
Caracteristici

Serul facial Rexaline Premium Line-Killer X-Treme FaceSculpt este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Caracteristici:

  • ajută la netezirea ridurilor și a liniilor fine
  • uniformizează nuanța tenului
  • dă un aspect ferm conturului feței
  • conferă densitate pielii
  • reface suplețea pielii
  • redă pielii prospețimea și frumusețea tinerească

Cum se utilizează:
Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se continuă cu tratamentul de zi/noapte preferat.

Tipul de tenriduri și ten matur
EfectHidratare, anti-age, iluminare, lifting
Când se utilizeazăziua și noaptea

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rexaline Premium Line-Killer X-Treme Face Sculpt ser dublu cu efect antirid 2 x 15 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rexaline Premium Line-Killer X-Treme Face Sculpt ser dublu cu efect antirid 2 x 15 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.