Rexaline 3D Hydra-Force ser întinerire intensivă pentru hidratare si fermitate 30 ml

176,80 lei (1 magazin)
Descriere Rexaline 3D Hydra-Force Caracteristici Serul facial Rexaline 3D Hydra-Force este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire. Caracteristici: ajută la netezirea ridurilor și a liniilor fine dă un aspect ferm conturului feței conferă densitate pielii redă pielii prospețimea și frumusețea tinerească hidratează și hrănește eficient ...

Descriere


Rexaline 3D Hydra-Force ser întinerire intensivă pentru hidratare si fermitate 30 ml

Descriere Rexaline 3D Hydra-Force
Caracteristici

Serul facial Rexaline 3D Hydra-Force este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Caracteristici:

  • ajută la netezirea ridurilor și a liniilor fine
  • dă un aspect ferm conturului feței
  • conferă densitate pielii
  • redă pielii prospețimea și frumusețea tinerească
  • hidratează și hrănește eficient

Cum se utilizează:
Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Serul se poate folosi sub crema de zi și/sau de noapte sau individual.

Tipul de tenten normal, ten uscat
EfectHidratare, anti-age, iluminare, lifting, unificare
Când se utilizeazăziua și noaptea
Substanțe activeacid hialuronic

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rexaline 3D Hydra-Force ser întinerire intensivă pentru hidratare si fermitate 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rexaline 3D Hydra-Force ser întinerire intensivă pentru hidratare si fermitate 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.