Revolution Skincare 7 Day Ampoules Vitamin C (Brightening) fiolă cu vitamina C 7x2 ml

57,00 lei (1 magazin)
Descriere Revolution Skincare 7 Day Ampoules Vitamin C (Brightening) Caracteristici Serul facial Revolution Skincare 7 Day Ampoules Vitamin C (Brightening) este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire. Caracteristici: ajută la netezirea ridurilor și a liniilor fine uniformizează nuanța tenului Iluminează Ingrediente: produs vegan Cum se ...

Descriere


Revolution Skincare 7 Day Ampoules Vitamin C (Brightening) fiolă cu vitamina C 7x2 ml

Descriere Revolution Skincare 7 Day Ampoules Vitamin C (Brightening)
Caracteristici

Serul facial Revolution Skincare 7 Day Ampoules Vitamin C (Brightening) este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Caracteristici:

  • ajută la netezirea ridurilor și a liniilor fine
  • uniformizează nuanța tenului
  • Iluminează

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu.

Tipul de tenpentru toate tipurile de piele
Efectiluminare, lifting, unificare
Când se utilizeazăziua și noaptea
Substanțe activevitamina C

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Revolution Skincare 7 Day Ampoules Vitamin C (Brightening) fiolă cu vitamina C 7x2 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Revolution Skincare 7 Day Ampoules Vitamin C (Brightening) fiolă cu vitamina C 7x2 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.