Revlon COLORSTAY OVERTIME ruj #005-infinite raspberry 2 ml

54,00 lei (1 magazin)
COLORSTAY OVERTIME lipcolor #005-infinite raspberry este creat special pentru femeile care isi doresc un ruj rezistent pentru intreaga zi, care sa nu se intinda si sa nu pateze. Produsul are 2 componente: ruj rezistent + top coat. Aplica intai rujul rezistent pe buze, iar dupa uscare poti aplica cu incredere top coat-ul pentru a obtine o culoare intensa si stralucire de durata. Alege-ti culorile preferate dintr-o gama variata de nuante, de la nude la rosu intens! ...

Descriere


Revlon COLORSTAY OVERTIME ruj #005-infinite raspberry 2 ml

COLORSTAY OVERTIME lipcolor #005-infinite raspberry este creat special pentru femeile care isi doresc un ruj rezistent pentru intreaga zi, care sa nu se intinda si sa nu pateze. Produsul are 2 componente: ruj rezistent + top coat. Aplica intai rujul rezistent pe buze, iar dupa uscare poti aplica cu incredere top coat-ul pentru a obtine o culoare intensa si stralucire de durata. Alege-ti culorile preferate dintr-o gama variata de nuante, de la nude la rosu intens!


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Revlon COLORSTAY OVERTIME ruj #005-infinite raspberry 2 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Revlon COLORSTAY OVERTIME ruj #005-infinite raspberry 2 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.