Remington S8500GP

254,90 lei (1 magazin)
Mult iubitul aparat de indreptat parul Remington S8500 Shine Therapy a revenit, de data aceasta cu un uscator de par puternic. Presa de terapie pentru stralucire Remington S8500 este deja binecunoscuta pentru placile sale inguste si mobile si finisajul impecabil Advanced Ceramic impregnat cu ulei de argan marocan. Se stie ca ofera cu 86% mai multa stralucire, cu pana la 88% mai buna sanatate*, par cu pana la 94% mai neted, comparativ cu aparatele de indreptat Remington standard. Ac ...

Descriere


Remington S8500GP


Mult iubitul aparat de indreptat parul Remington S8500 Shine Therapy a revenit, de data aceasta cu un uscator de par puternic.

Presa de terapie pentru stralucire Remington S8500 este deja binecunoscuta pentru placile sale inguste si mobile si finisajul impecabil Advanced Ceramic impregnat cu ulei de argan marocan. Se stie ca ofera cu 86% mai multa stralucire, cu pana la 88% mai buna sanatate*, par cu pana la 94% mai neted, comparativ cu aparatele de indreptat Remington standard. Aceasta presa este extrem de usor si placut de lucrat. Se incalzeste in doar 15 secunde si atinge o temperatura de 230 de grade si exista si o functie Turbo Boost pentru incuietori mai incapatanate care sunt greu de manevrat. Siguranta este importanta pentru noi, asa ca presa se va opri dupa 60 de minute. Si dupa ce se raceste, il poti depozita in geanta comoda de depozitare.

Uscatorul de par este noul produs din set. Este extrem de puternic cu motorul sau de 2300W, capabil sa creeze un jet de aer la o viteza de 85 km/h astfel incat sa-i satisfaca pe detinatorii chiar si a celui mai luxos par. Celalalt avantaj notabil al acestui uscator de par este generatorul sau de ioni, care produce milioane de ioni in timpul functionarii pentru a se asigura ca parul va fi perfect uscat, dar fara electrificarea enervanta si daunatoare care apare la uscarea cu un uscator de par obisnuit. Setul include un concentrator si un difuzor, cu ajutorul carora vei putea realiza cea mai potrivita coafura stilului tau. Desigur, uscatorul de par Remington S8500 Shine Therapy este echipat si cu un jet rece, astfel incat sa puteti seta parul dupa uscare. Cand ai terminat, atarna uscatorul de par pe inelul convenabil, iar daca trebuie sa-i cureti gratarul din spate, o vei face fara probleme - poate fi indepartat si curatat extrem de usor.

Setul de presa si uscator de par S8500GP Shine Therapy este extrem de potrivit ca cadou. Ambele dispozitive sunt suficient de puternice si suficient de blande pentru a le face o alegere buna pentru orice tip de par. Nu vei gresi daca te hotarasti sa faci pe plac unei persoane dragi (si de ce nu tie) cu acest set de ingrijire.

Presa stralucire
- Placi inguste cu acoperire Advanced Ceramic
- impregnat cu ulei de argan marocan
- Placi plutitoare pentru functionare fara presiune
- Incalzeste-te timp de 15 secunde
- 9 grade temperatura de lucru 150°C - 230°C
- Functia Turbo Boost pentru incuietori incretite
- Oprire automata dupa 60 de minute
- Brate blocabile
- Blocarea temperaturii
- Cablu fara rasucire
- Geanta de depozitare

Uscator de par pentru stralucire fara electrificare
- Generator de ioni cu 90% mai multi ioni decat un uscator de par obisnuit
- Motor puternic de 2300 W
- Jet de aer atinge 85 km/h
- Jet rece pentru fixare
- 3 setari pentru temperatura si 2 pentru viteza
- Hub
- Difuzor
- Grila usor de scos si curatat
- Inel de suspensie

Garantie: 3 ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Remington S8500GP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Remington S8500GP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.