Redken Color Extend Blondage balsam de par violet neutralizeaza tonurile de galben 300 ml

de la 108,90 lei (2 magazine)
Descriere Redken Color Extend Blondage Caracteristici Spuneți adio reflexelor de un galben cald din părul dvs. blond. Șamponul Redken Color Extend Blondage, pentru neutralizarea tonurilor de galben, vă ajută să obțineți un ton trendy rece. Acest șampon neutralizator este potrivit atât pentru blondele naturale, cât și pentru cele vopsite, pentru păr blond șuvițat sau după balayage. Rezultatul utilizării regulate este elimina ...

Descriere


Redken Color Extend Blondage balsam de par violet neutralizeaza tonurile de galben 300 ml

Descriere Redken Color Extend Blondage
Caracteristici

Spuneți adio reflexelor de un galben cald din părul dvs. blond. Șamponul Redken Color Extend Blondage, pentru neutralizarea tonurilor de galben, vă ajută să obțineți un ton trendy rece.

Acest șampon neutralizator este potrivit atât pentru blondele naturale, cât și pentru cele vopsite, pentru păr blond șuvițat sau după balayage. Rezultatul utilizării regulate este eliminarea nuanțelor de galben cald, pentru o nuanță rece, de o strălucire superbă.

Caracteristici:

  • curăță delicat părul
  • neutralizează subtonurile nedorite, de galben cald și de portocaliu
  • ajută la obținerea unei nuanțe reci de blond
  • întărește cuticula părului
  • previne ruperea firelor de păr

Ingrediente:

  • proteine de grâu – conferă strălucire, flexibilitate și finețe
  • pigment ultraviolet – neutralizează părul și elimină subtonurile nedorite de galben și de portocaliu
  • acid citric – curăță delicat părul și îi echilibrează pH-ul
  • acid maleic – acționează ca un magnet, atrăgând și îndepărtând ionii de la decoloranți și alte substanțe chimice, care perturbă legăturile slabe din interiorul firului de păr
  • aminoacizi – oferă părului nutriția, elasticitatea, catifelarea și strălucirea necesare

Aplicare:
Aplicați pe părul ud și spumați prin masare ușoară. Lăsați să acționeze 3–5 minute. Apoi clătiți. Repetați dacă este cazul. Apoi, continuați cu balsamul sau masca Color Extend Blondage. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă. Recomandăm purtarea mănușilor de protecție.

Sfatul nostru:
Gama Blondage este o îngrijire pentru blondele cu ton înalt al părului, 6-10. În acest caz, pigmenții violeți compensează reflexele nedorite, de galben până la portocaliu.
Gama Brownlights, cu pigment albastru, este destinată părului natural sau colorat cu ton de 1-5, adică păr brun, cu subtonuri de portocaliu cald, până la roșu.

Tipuri de părpăr blond și decolorat
EfectNeutralizarea tonurilor de galben
Tipul scalpuluitoate tipurile de scalp

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Redken Color Extend Blondage balsam de par violet neutralizeaza tonurile de galben 300 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Redken Color Extend Blondage balsam de par violet neutralizeaza tonurile de galben 300 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.