RedFire Vatră de foc buffalo, negru mat, 44 x 90 cm, oțel

de la 1.014,45 lei (2 magazine)
Șemineul Buffalo de la RedFire este o combinatie atat pentru depozitarea lemnului, cat si pentru utilizarea ca vatra de foc. Frumosul grilaj din plasa de pe ambele parti va permite sa admirati focul din toate unghiurile. In plus, grilajul ofera siguranta in cazul in care lemnul ar trosni sau ar arunca scantei. Vatra de foc Buffalo este proiectata cu un finisaj vopsit electrostatic, negru mat. Este ideal pentru a crea o atmosfera placuta in gradina dvs. Nota: Nu lasati vetrel ...

Descriere


RedFire Vatră de foc buffalo, negru mat, 44 x 90 cm, oțel

Șemineul Buffalo de la RedFire este o combinatie atat pentru depozitarea lemnului, cat si pentru utilizarea ca vatra de foc.

Frumosul grilaj din plasa de pe ambele parti va permite sa admirati focul din toate unghiurile. In plus, grilajul ofera siguranta in cazul in care lemnul ar trosni sau ar arunca scantei. Vatra de foc Buffalo este proiectata cu un finisaj vopsit electrostatic, negru mat. Este ideal pentru a crea o atmosfera placuta in gradina dvs.

Nota: Nu lasati vetrele de foc nesupravegheate si nu permiteti copiilor sa atinga sau sa se joace cu acestea.

Culoare: Negru matMaterial: Otel vopsit electrostaticDimensiuni: 44 x 90 cm (diam. x i)Vatra de foc 2-in-1 cu spatiu de depozitare pentru lemne Grilaj din plasa de siguranta pe ambele partiDeschidere mare pentru umplere

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul RedFire Vatră de foc buffalo, negru mat, 44 x 90 cm, oțel de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru RedFire Vatră de foc buffalo, negru mat, 44 x 90 cm, oțel sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.