Rausch Balsam Spray pentru păr vopsit cu Avocado, 100 ml

Folosind numai ingrediente pe bază de plante din 1890. RAUSCH garantează utilizarea la cel mai înalt procent posibil de materii prime naturale pentru a va asigura că tu și părul tău rămâi sănătos și frumos. O filozofie unică a companiei: Puterea ierburilor pentru piele și par extrasă din 87 ierburi, uleiuri și extracte de plante. RAUSCH combină cunoștințele de plante vechi de secole de la mănăstiri cu cea mai modernă tehnică științifică. Nu vorbim numai ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rausch Balsam Spray pentru păr vopsit cu Avocado, 100 ml

Folosind numai ingrediente pe bază de plante din 1890. RAUSCH garantează utilizarea la cel mai înalt procent posibil de materii prime naturale pentru a va asigura că tu și părul tău rămâi sănătos și frumos.


O filozofie unică a companiei: Puterea ierburilor pentru piele și par extrasă din 87 ierburi, uleiuri și extracte de plante. RAUSCH combină cunoștințele de plante vechi de secole de la mănăstiri cu cea mai modernă tehnică științifică.

Nu vorbim numai de succes, ci de o experiență de 125 de ani, o atitudine atentă cu ierburi și încrederea și satisfacția clienților față de marca RAUSCH.

RAUSCH folosește numai tenside (surfactanti) care sunt produse folosind materii prime regenerabile și care sunt ideale pentru curățarea și tratarea părului și a scalpului.

Protecţie instantanee și culoare vibrantă.

Tratament-spray fără clătire.

Menține intensitatea culorii, protejând părul împotriva razelor solare și prevenind decolorarea. Facilitează periajul și conferă strălucire.

Cu ulei natural de avocado și extract de coada-calului.

Ingrediente:

Aqua, Equisetum Arvense Leaf Extract, Beta Vulgaris Root Extract, Persea Gratissima Oil, HydrolyzedCornStarch, Pullulan, Panthenol, Sorbitol, Sodium PCA, Arginine, PCA, Glycine, Alanine, Trehalose, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, CaprylylGlycol, Histidine, Phenylalanine, Polyquaternium-47, Polyquaternium-55, Hydroxypropylcellulose, Acacia Senegal Gum, PEG-11 Avocado Glycerides, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, AlcoholDenat., Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Aspartic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, p-Anisic Acid, SodiumBenzoate, Parfum, HexylCinnamal, Hydroxycitronellal, Geraniol, Coumarin.

Mod de folosire:

Pulverizați pe părul umed sau uscat – nu clătiți.


Cod producator: Rausch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rausch Balsam Spray pentru păr vopsit cu Avocado, 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rausch Balsam Spray pentru păr vopsit cu Avocado, 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.