RAK Ceramics Bideu Feeling 52x36xH40 cm lipit de perete

Bideu Rak Ceramics Feeling 52x36xH40 cm lipit de perete Bideul Rak Ceramics este solutia ideala pentru o baie modernista.Este un produsdeosebit prinformefine si subtile indesigncontemporan, creat astfel incatsa ramanamereu in trend. Fabricat din ceramica sanitara de culoare negru, are dimensiunile 52x36xH40cm, se monteaza pe pardoseala lipit de perete. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


RAK Ceramics Bideu Feeling 52x36xH40 cm lipit de perete

Bideu Rak Ceramics Feeling 52x36xH40 cm lipit de perete Bideul Rak Ceramics este solutia ideala pentru o baie modernista.Este un produsdeosebit prinformefine si subtile indesigncontemporan, creat astfel incatsa ramanamereu in trend. Fabricat din ceramica sanitara de culoare negru, are dimensiunile 52x36xH40cm, se monteaza pe pardoseala lipit de perete.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul RAK Ceramics Bideu Feeling 52x36xH40 cm lipit de perete de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru RAK Ceramics Bideu Feeling 52x36xH40 cm lipit de perete sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.