Radaway Perete lateral cabina dus Idea Black KDJ stanga 75 x H200.5 cm profil negru mat

1.226,00 lei (1 magazin)
Perete lateral cabina de dus face parte din gama Radaway, colectia Idea Black KDJ avand un mecanism silentios de glisare a usilor si dimensiunea de 750 x H2005 mm. Este cu montaj pe stanga si confectionata din sticla securizata cu o grosime de 6 mm. Cu ajutorul stratului de protectie cu proprietati hidrofuge EasyClean mentine curata suprafata si permite intretinerea usoara a acesteia. Finisajul profilului este negru mat iar montajul cabinei se poate realiza pe cadita ...

Descriere


Radaway Perete lateral cabina dus Idea Black KDJ stanga 75 x H200.5 cm profil negru mat

Perete lateral cabina de dus face parte din gama Radaway, colectia Idea Black KDJ avand un mecanism silentios de glisare a usilor si dimensiunea de 750 x H2005 mm. Este cu montaj pe stanga si confectionata din sticla securizata cu o grosime de 6 mm. Cu ajutorul stratului de protectie cu proprietati hidrofuge EasyClean mentine curata suprafata si permite intretinerea usoara a acesteia. Finisajul profilului este negru mat iar montajul cabinei se poate realiza pe cadita de dus sau direct pe pardoseala. Stabilitate foarte buna asigurata de mecanismul de ajustare a profilelor care permite compensarea iregularitatilor peretilor. Pentru aceasta dimensiune este recomandat un reglaj intre 730-745 mm.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radaway Perete lateral cabina dus Idea Black KDJ stanga 75 x H200.5 cm profil negru mat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radaway Perete lateral cabina dus Idea Black KDJ stanga 75 x H200.5 cm profil negru mat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.