Radaway Cadita dus semirotunda Laros A Compact, 85x85x17 cm

798,00 lei (1 magazin)
Cadita de dus semirotunda Radaway Laros A Compact detine suprafata neteda, lucioasa, antibacteriana pentru o curatare usoara, rezistenta la umezeala si mucegai. Se instaleaza rapid avand setul de picioare de sustinere inclus. Cadita de dus confectionata din acril de culoare alba se monteaza direct pe pardoseala, iar orificiul pentru sifon este de 90 mm si se achizitioneaza separat. Dimensiunile sunt: 850x850xH170 mm.   ...

Descriere


Radaway Cadita dus semirotunda Laros A Compact, 85x85x17 cm

Cadita de dus semirotunda Radaway Laros A Compact detine suprafata neteda, lucioasa, antibacteriana pentru o curatare usoara, rezistenta la umezeala si mucegai. Se instaleaza rapid avand setul de picioare de sustinere inclus. Cadita de dus confectionata din acril de culoare alba se monteaza direct pe pardoseala, iar orificiul pentru sifon este de 90 mm si se achizitioneaza separat. Dimensiunile sunt: 850x850xH170 mm.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radaway Cadita dus semirotunda Laros A Compact, 85x85x17 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radaway Cadita dus semirotunda Laros A Compact, 85x85x17 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.