Radaway Cabina dus Walk-In Modo New Gold II, auriu, 130xH200 cm

2.528,00 lei (1 magazin)
Cabina dus Walk-In Radaway Modo New Gold II, auriu, 130xH200 cm Seria Modo New întruchipeaza simplitatea si functionalitatea Walk-inurilor. Bridele de culoare aurie si panoul mare de sticla securizata de 8 mm din modelul Modo New Gold II, captiveaza cu minimalismul lor, pe de o parte, pe de alta parte, tenteaza cu un design sofisticat. Datorita lor, walk-inul devine elementul central al unei bai moderne. Walk-inurile isi pun în valoare frumusetea cel mai mult atunci cand sunt montate ...

Descriere


Radaway Cabina dus Walk-In Modo New Gold II, auriu, 130xH200 cm

Cabina dus Walk-In Radaway Modo New Gold II, auriu, 130xH200 cm Seria Modo New întruchipeaza simplitatea si functionalitatea Walk-inurilor. Bridele de culoare aurie si panoul mare de sticla securizata de 8 mm din modelul Modo New Gold II, captiveaza cu minimalismul lor, pe de o parte, pe de alta parte, tenteaza cu un design sofisticat. Datorita lor, walk-inul devine elementul central al unei bai moderne. Walk-inurile isi pun în valoare frumusetea cel mai mult atunci cand sunt montate direct pe podea. In standard, cabinele de dus sunt gandite pentru a fi montate pe o cadita de dus cu dimensiuni specifice si aceste dimensiuni sunt date în denumirea cabinei de dus . Dimensiunile reale de gabarit ale cabinei sunt putin mai mici decât dimensiunile nominale date in denumirea articolului . Daca intentionati sa instalati cabina direct pe podea, acordati atentie dimensiunilor totale (X1, X2) si dimensiunilor axei panoului (Y1, Y2), care sunt date în desenul tehnic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radaway Cabina dus Walk-In Modo New Gold II, auriu, 130xH200 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radaway Cabina dus Walk-In Modo New Gold II, auriu, 130xH200 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.