Quadron David chiuveta graniteq 42x42 cm negru HQD4242U8-G1

1.421,76 lei (1 magazin)
DAVID GraniteQ este o colecÈ›ie de boluri pentru sistemul de instalaÈ›ii suspendate. Această soluÈ›ie maximizează adâncimea camerei È™i oferă un confort de lucru excepÈ›ional datorită absenÈ›ei marginilor camerei pe suprafaÈ›a blatului. Camerele mari È™i încăpătoare pot fi combinate în sisteme pentru a crea, de exemplu, combinaÈ›ii duble pentru prepararea alimentelor È™i spălarea vaselor. Completarea setului cu un robinet È™i un dozator de culoare asortată vă permite să vÄ ...

Descriere


Quadron David chiuveta graniteq 42x42 cm negru HQD4242U8-G1

DAVID GraniteQ este o colecție de boluri pentru sistemul de instalații suspendate. Această soluție maximizează adâncimea camerei și oferă un confort de lucru excepțional datorită absenței marginilor camerei pe suprafața blatului. Camerele mari și încăpătoare pot fi combinate în sisteme pentru a crea, de exemplu, combinații duble pentru prepararea alimentelor și spălarea vaselor. Completarea setului cu un robinet și un dozator de culoare asortată vă permite să vă răsfățați simțurile cu o compoziție de bucătărie armonioasă. GraniteQ - aspect și durabilitate Produsele fabricate din GraniteQ oferă un aspect modern și longevitate. Sunt ușor de curățat, rezistente la temperaturi ridicate (oale fierbinți) și la schimbările rapide de temperatură atât de frecvente în bucătărie (apă clocotită și rece), rezistente la agenți chimici și la multe tipuri de depuneri (de exemplu, de la cafea sau ceai).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Quadron David chiuveta graniteq 42x42 cm negru HQD4242U8-G1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Quadron David chiuveta graniteq 42x42 cm negru HQD4242U8-G1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.