quadral Platinum+ Nine

Sistemul de difuzoare medii - inalte D'Appolito a boxelor Quadral Platinum+ Nine asigura o dinamica maxima si frecvente joase de taiere cu filtre performante pentru un raspuns optim in faza. Cele doua difuzoare de 210mm Altima, produc un bass abisal, puternic. Toate boxele de podea Platimum+ au spike-uri ajustabile, cu protectie de silicon pentru podele sensibile. Deasemenea conectori placati cu cromium, precum si comutator pentru ajustarea frecventelor inalte. Type 3-way Design ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


quadral Platinum+ Nine

Sistemul de difuzoare medii - inalte D'Appolito a boxelor Quadral Platinum+ Nine asigura o dinamica maxima si frecvente joase de taiere cu filtre performante pentru un raspuns optim in faza. Cele doua difuzoare de 210mm Altima, produc un bass abisal, puternic.

Toate boxele de podea Platimum+ au spike-uri ajustabile, cu protectie de silicon pentru podele sensibile. Deasemenea conectori placati cu cromium, precum si comutator pentru ajustarea frecventelor inalte.

Type 3-way
Design principle Pressure chamber reflex
Nominal/music power (W) 200/300
Frequency response (Hz) 23-48.000
Crossover frequency (Hz) 280/2.700
Efficiency (dB/1W/1m) 89
Impedance (Ohm) 4
Tweeter RiCom+
Midrange 2x155mm quadral ALTIMA®
Woofer 2x210mm quadral ALTIMA®
Size (w x h x d) in cm 118* x 25 x 40,5

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul quadral Platinum+ Nine de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru quadral Platinum+ Nine sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.