PufRelax Fotoliu king size henny umplut cu fulgi de burete memory mix

1.299,00 lei (1 magazin)
Descriere si specificatii Varsta: 6-9+ ani   Pentru: Baieti si Fetite Caracteristici cheie ale fotoliilor Pufrelax King Size: Se zice ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Iar un film face cat o mie de imagini, nu?! :)   Dupa cum iti poti da seama si din denumire, modelul King Size este regele modelelor Pufrelax! Dar nu doar ca este regele fotoliilor puf,  ci te rasfata pe tine ca si cum ai fi un rege ! ( sau regina ...

Descriere


PufRelax Fotoliu king size henny umplut cu fulgi de burete memory mix

Descriere si specificatii

Varsta: 6-9+ ani
 
Pentru: Baieti si Fetite

Caracteristici cheie ale fotoliilor Pufrelax King Size:

Se zice ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Iar un film face cat o mie de imagini, nu?! :)

 

Dupa cum iti poti da seama si din denumire, modelul King Size este regele modelelor Pufrelax! Dar nu doar ca este regele fotoliilor puf, ci te rasfata pe tine ca si cum ai fi un rege! (sau regina)

Imagineaza-ti un nor pufos care te ia in brate, fie ca esti obosit si vrei doar sa te relaxezi, sa adormi usor (nu uita sa te acoperi, cu siguranta somnul va fi lung), fie ca vrei sa citesti, sa lucrezi, sa te uiti la un film, sau sa te bucuri te rasfat cu cei dragi.

Orice e posibil pe Pufrelax King Size!

In ce pozitii poti sa te relaxezi pe un King Size? Iata mai jos cateva sugestii: 

Restul de pozitii, de situatii, cu siguranta le vei descoperi si inventa chiar tu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PufRelax Fotoliu king size henny umplut cu fulgi de burete memory mix de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PufRelax Fotoliu king size henny umplut cu fulgi de burete memory mix sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.