Pubert ARO 40 H C3

Cu motosapa Aro 40 h C 3 de la Pubert  activitatile din curtea si gradina ta devin o adevarata placere chiar si pentru cei incepatori in ale gradinaritului . Vei transforma sapatul intr-o activitate placuta, fara sa iti mai faci griji in aceasta privinta! Acesta motosapa  este bazata pe cea mai noua tehnologie in domeniu, fiind un model nou introdus  pe piata de catre Pubert . Motosapa Aro 40 h C3 iti ofera putere maxima avand un motor de 5.5 cp cu ciclu de functionare pe 1 cilindr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Pubert ARO 40 H C3

Cu motosapa Aro 40 h C 3 de la Pubert  activitatile din curtea si gradina ta devin o adevarata placere chiar si pentru cei incepatori in ale gradinaritului . Vei transforma sapatul intr-o activitate placuta, fara sa iti mai faci griji in aceasta privinta! Acesta motosapa  este bazata pe cea mai noua tehnologie in domeniu, fiind un model nou introdus  pe piata de catre Pubert .

Motosapa Aro 40 h C3 iti ofera putere maxima avand un motor de 5.5 cp cu ciclu de functionare pe 1 cilindru si pornire cu demaror. Acesta motosapa  functioneaza cu un consum mic  de benzina, avand un rezervor de volum 3,6 L .

Transmisia la acesta motosapa se face pe lant in baie de ulei si este dotata cu 3 viteze: 2 inainte si 1 inapoi. Viteza de rotatie a frezelor este maxim 80 rpm pe prima treapta si maxim 160 rpm pe terapta a doua , iar latimea de lucru este reglabila, intre 60 si 85 cm, in functie de nevoile tale. Motosapa Pubert  este echipata cu maner reglabil pe inaltime 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pubert ARO 40 H C3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pubert ARO 40 H C3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.