ProPlus Dispozitive de ridicare cu vid cu 2 ventuze, 2 buc, aluminiu

172,55 lei (1 magazin)
Acest dispozitiv de ridicare cu doua ventuze are o forma foarte practica. Vacuumul este creat prin apasarea manerelor. Fiecare ventuza are propria parghie de deblocare si blocare rapida, fiind perfecta pentru sticla, tabla, plastic, precum si alte suprafete netede. Pachetul de livrare include 2 dispozitive de ridicare cu vid. Material: AluminiuCapacitate ridicare orizontala: Maxim 100 kgCapacitate ridicare verticala: Maxim 80 kgPachetul de livrare include 2 dispozitive de ridi ...

Descriere


ProPlus Dispozitive de ridicare cu vid cu 2 ventuze, 2 buc, aluminiu

Acest dispozitiv de ridicare cu doua ventuze are o forma foarte practica. Vacuumul este creat prin apasarea manerelor.

Fiecare ventuza are propria parghie de deblocare si blocare rapida, fiind perfecta pentru sticla, tabla, plastic, precum si alte suprafete netede.

Pachetul de livrare include 2 dispozitive de ridicare cu vid.

Material: AluminiuCapacitate ridicare orizontala: Maxim 100 kgCapacitate ridicare verticala: Maxim 80 kgPachetul de livrare include 2 dispozitive de ridicare cu vid.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ProPlus Dispozitive de ridicare cu vid cu 2 ventuze, 2 buc, aluminiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ProPlus Dispozitive de ridicare cu vid cu 2 ventuze, 2 buc, aluminiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.