Pronat Ulei de Lavanda Macerat la Rece 100ml

30,99 lei (1 magazin)
Descriere Ulei de Lavanda Pronat - Glass Pack Macerat la Rece 100ml   Conține:  ulei din semințe de floarea soarelui (Helianthus Annuus), extract din flori de lavandă (Lavandula Hybrida), Linalool.     Uleiul de lavandă este un excelent hidratant pentru corp, redând aspectul tânăr și hidratat. Este motivul pentru care acest ingredient este adesea folosit de companiile de cosmetice ca ingredient în cremele de față, mâ ...

Descriere


Pronat Ulei de Lavanda Macerat la Rece 100ml

Uleiul de lavandă este un excelent hidratant pentru corp, redând aspectul tânăr și hidratat. Este motivul pentru care acest ingredient este adesea folosit de companiile de cosmetice ca ingredient în cremele de față, mâini sau corp.

Conțineulei din semințe de floarea soarelui (Helianthus Annuus), extract din flori de lavandă (Lavandula Hybrida), Linalool.
Proprietățiemolient, deodorant, parfumat, condiționer de piele.
Condiții de păstrareloc uscat și răcoros.
Termen de valabilitatea se vedea data inscripționată pe ambalaj.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pronat Ulei de Lavanda Macerat la Rece 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pronat Ulei de Lavanda Macerat la Rece 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.