Pronat Schinduf Macinat Bio 45gr

de la 6,90 lei (2 magazine)
Ingrediente:  semințe de schinduf* măcinate. *din culturi certificate ecologic. Schinduful este foarte bogat în minerale, vitamine și alți compuși organici. Semințele de schinduf se folosesc în țările asiatice încă din antichitate drept condiment: fie uscate, adăugate în amestecuri tradiționale (curry), fie încolțite ca o verdeață picantă, în salate. Condiții de păstrare:  depozitați la loc uscat și răcoros, fe ...

Descriere


Pronat Schinduf Macinat Bio 45gr

Ingrediente: semințe de schinduf* măcinate.
*din culturi certificate ecologic.

Schinduful este foarte bogat în minerale, vitamine și alți compuși organici. Semințele de schinduf se folosesc în țările asiatice încă din antichitate drept condiment: fie uscate, adăugate în amestecuri tradiționale (curry), fie încolțite ca o verdeață picantă, în salate.

Condiții de păstrare: depozitați la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și căldură.

Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.

Țara de origine: Egipt

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pronat Schinduf Macinat Bio 45gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pronat Schinduf Macinat Bio 45gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.