Pronat Sapun Natural cu Urzica si Ricin 90gr

DEJA VU - SAPUN NATURAL CU URZICA SI RICIN, 90 G Codita lui Rapunzel Trebuie s-o stiti pe Rapunzel. Raiponce, cum i se spune în franceza, e simpaticul personaj Disney care are o poveste tare încâlcita. Avea parul lung-lung-lung-lung… (ok, ati priceput :) ) balai si magic. Si sa stiti ca de-ar fi stiut domnita de sapunul Déjà-Vu facut special pentru orice tip de par, cu siguranta cu el si-ar fi spalat bogat-ai coama. Zau asa! Pentru ca am pus &ic ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Pronat Sapun Natural cu Urzica si Ricin 90gr

DEJA VU - SAPUN NATURAL CU URZICA SI RICIN, 90 G

Codita lui Rapunzel
Trebuie s-o stiti pe Rapunzel. Raiponce, cum i se spune în franceza, e simpaticul personaj Disney care are o poveste tare încâlcita. Avea parul lung-lung-lung-lung… (ok, ati priceput :) ) balai si magic. Si sa stiti ca de-ar fi stiut domnita de sapunul Déjà-Vu facut special pentru orice tip de par, cu siguranta cu el si-ar fi spalat bogat-ai coama. Zau asa! Pentru ca am pus în el tot ce are nevoie un par ca sa arate sanatos, hidratat si regenerat, ba chiar si un strop de magie din cosita lui Rapunzel.

Am ales cu grija ingrediente benefice si hranitoare pentru par si radacina lui, dar si pentru pielea capului (caci si ea este la fel de importanta). Am pus muuult ulei de ricin, care se stie ca-i foarte important, fiindu-i cunoscute proprietatile regeneratoare si nutritive pentru par, urzica (bunica sigur v-a zis cât e de buna), rozmarinul, care stimuleaza cresterea parului si stopeaza caderea lui, argila verde, care reface echilibrul natural al parului absorbind excesul de ulei de la suprafata scalpului, purificând folicul capilar, sulf, cocos si uleiuri esentiale de tea tree si ylang-ylang.

Toate acestea actioneaza blând si protejeaza parul, conferindu-i rezistenta si lasându-l fin, stralucitor, cu un suav parfum natural (foarte placut). La primele spalari e posibil ca parul sa ramâna putin încâlcit si usor aspru, dar asta se va remedia dupa câteva spalari, dati-i timp firului de par sa se obisnuiasca cu ingredientele. Dupa cateva luni de folosire veti observa vizibil cum parul se regenereaza si respira mai usor, nemafiind imbâcsit de toate produsele cosmetice de pe piata. Mai ales daca aveti parul vopsit, „Brin de Raiponce” poate face minuni pentru firul de par greu încercat de atâtea chimicale.

Este foarte bun pentru parul normal sau gras, uscat sau cu matreata, fiind denumit si „samponul solid pentru toate tipurile de par”. Asteptati-va însa la ceva mai multa spuma decât în cazul samponului si asta datorita uleiului de ricin din compozitie.

Uleiul de ricin se mai numeste si Palma Christi (Palma Domnului) si este originar din Estul Africii si India, fiindu-i cunoscute înca de pe vremea vechilor egipteni beneficiile pentru par si organism. Uleiul provine din tasarea semintelor unui copacel scund, cu flori rosii, tepoase. Are proprietati antiinflamatoare, de curatare, absorbind toxinele si îmbunatatind circulatia sanguina. Marea parte a proprietatilor sale terapeutice vin din concentratia mare de acizi grasi nesaturati. De aceea este ideal pentru scalp (reduce inflamatiile si mâncarimile), radacina parului si firul în toata lungimea lui.

Urzica face din acest sapun natural un adevarat cicatrizant care stimuleaza refacerea tesuturilor. Actioneaza bactericid limitând sau înlaturând multiplicarea bacteriilor, fiind si un tonic capilar care combate matreata. Urzica are natura proteica, având un numar mare de amino-acizi, substante de natura glucidica, amine, steroli, ulei volatil, provitamina A, vitaminele B2, C si K, acid folic, saruri de calciu, fosfati.

Sulful si cocosul din acest sapun au rolul de a combate descuamarea scalpului cauzate de seboree, matreata si alergii. Efectul este întarirea firului de par si curatarea în profunzime a pielii capului. Actioneaza ca un balsam si agent antibacterian, favorizând regenerarea parului.

Argila verde este un derivat din roca siliciu-aluminiu. Aceasta contine mai mult de 20 de minerale diferite, cum ar fi sarurile de siliciu, magneziu, potasiu, calciu, fosfor, micronutrienti, sodiu, multe oligoelemente (molibden, seleniu si zinc). Argila verde este extrasa de la o adâncime de 70 de metri, acest proces asigurându-i puritatea naturala. Asupra parului actioneaza absorbind excesul de ulei de la suprafata scalpului, purificând folicul capilar. Reface echilibrul natural al parului, oferindu-i un sentiment de usurare si prospetime, întarind în acelasi timp firul de par de la bulb pâna la vârf.

Rozmarinul în compozitia sapunului pentru par este stimulant, purificator, revigorant, expectorant, antioxidant, antispastic, astringent, cicatrizant si reconstructiv. Rolul sau este unul deosebit, fiindca în primul rand stimuleaza cresterea parului, stopând si caderea lui. De asemenea, este un inamic al matretii. Este un tonic ideal mai ales pentru pielea scalpului, stimulând radacina.

Tea tree este un arbore nativ din Australia, caci prefera zonele mlastinoase. Are o scoarta interesanta, care se decojeste, si niste frunze înguste, ca niste ace, iar florile îi sunt albe sau în nuante de roz. Este ideal pentru par datorita compozitiei de terpinene, terpinolene, terpineol, cineole, phelladrene, aromadendrene, viridiflorene, carophylene. Mirosul este pregnant medicinal, cu note lemnoase.

Floare Ylang-ylang este considerata „floarea florilor” si „regina lumii parfumurilor” – ce statut frumos. Ylang-ylang este un copac tropical care creste mai ales în Insulele Comore cunoscute si sub denumirea de Insulele Parfumului. În Indonezia, are flori galbene, rosii si mov a caror parfum este deosebit de floral, dulce si seducator (asemanator florii de iasomie). Uleiul esential Ylang-Ylang este recomandat pentru calmarea pielii sensibile si echilibrarea secretiei de sebum. Uleiul esential de ylang-ylang are o aroma senzuala, dulce si intensa, cu un parfum optimist. Proprietatile lui sunt: antidepresiv, afrodisiac, hipotensiv, regulator seboreic, tonifiant al pielii, echilibrant, sedativ nervos, stimulant circulator, si este indicat pentru calmarea pielii sensibile si echilibrarea tenului mixt.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pronat Sapun Natural cu Urzica si Ricin 90gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pronat Sapun Natural cu Urzica si Ricin 90gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.