Pronat Mazare verde Bio pentru germinat, 100g

4,40 lei (1 magazin)
Mazare verde bio pentru germinat, 100g Bogata in proteine, fibre, vitamine si minerale, hipocalorica, mazarea verde germinata este cunoscuta pentru proprietatile antioxidante si remineralizante. Este usor de digerat si poate fi consumata intr-un ghiveci de legume sau in piureuri. Atunci cand Sunt Supuse procesului de germinare, semintele isi Sporesc Semnificativ cantitatea si bio-disponibilitatea vitaminelor si mineralelor pe care le contin. Acesti embrioni vegetali au o formidabila ca ...

Descriere


Pronat Mazare verde Bio pentru germinat, 100g

Mazare verde bio pentru germinat, 100g

Bogata in proteine, fibre, vitamine si minerale, hipocalorica, mazarea verde germinata este cunoscuta pentru proprietatile antioxidante si remineralizante. Este usor de digerat si poate fi consumata intr-un ghiveci de legume sau in piureuri.

Timp de hidratare12 ore
Timp ge germinare3 zile.
CONtINEmazare verde*.
CONDItII DE PasTRARE si DEPOZITAREa se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale Soarelui.
a se consuma de preferinta inainte dea se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
ORIGINEUngaria.
DIsTRIBUITORS.C.Pronat S.R.L.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura Ungaria.
Ambalat intr-o unitate care proceseazacereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pronat Mazare verde Bio pentru germinat, 100g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pronat Mazare verde Bio pentru germinat, 100g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.