Prologic Suport Dual Point L=30-50cm 111869

37,58 lei (1 magazin)
O inovație inteligentă în domeniul suporților care oferă două opțiuni într-un singur suport - tubul interior mai mic poate fi îndepărtat și utilizat independent. Diametrul și dimensiunea mai mică oferă o pătrundere mai ușoară în terenul mai dur având o varietate de opțiuni de dimensiuni . Finisaj negru elegant cu puncte conice lungi integrate. Șuruburi cu cuplu de precizie pentru o reglare ușoară și sigură. • Aluminiu anodizat n ...

Descriere


Prologic Suport Dual Point L=30-50cm 111869

O inovație inteligentă în domeniul suporților care oferă două opțiuni într-un singur suport - tubul interior mai mic poate fi îndepărtat și utilizat independent. Diametrul și dimensiunea mai mică oferă o pătrundere mai ușoară în terenul mai dur având o varietate de opțiuni de dimensiuni . Finisaj negru elegant cu puncte conice lungi integrate. Șuruburi cu cuplu de precizie pentru o reglare ușoară și sigură.

• Aluminiu anodizat negru de calitate superioară
• Șurub cu două puncte, două într-unul
• Șurub cuplu
• Vârf conic lung
• Patru opțiuni de dimensiune disponibile


Tip: Picheti

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prologic Suport Dual Point L=30-50cm 111869 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prologic Suport Dual Point L=30-50cm 111869 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.