Prima Bigudiu Bucle Velcro 40 mm

23,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Bigudiu Bucle Velcro - Comair Plastic Hair Rollers 40 mm:  produs destinat saloanelor/ centrelor de frumusete realizat din plastic rezistent la caldura invelit in velcro - material care asigura prinderea perfecta si stabila a suvitelor rulate. Este un accesoriu indispensabil, practic si ergonomic potrivit in orice moment, indiferent de coafura aleasa, ce ofera realizarea unor bucle bine definite si un look impecabil. Diametru:  40 mm  Cant ...

Descriere


Prima Bigudiu Bucle Velcro 40 mm

Descrierea produsului:
Bigudiu Bucle Velcro - Comair Plastic Hair Rollers 40 mmprodus destinat saloanelor/ centrelor de frumusete realizat din plastic rezistent la caldura invelit in velcro - material care asigura prinderea perfecta si stabila a suvitelor rulate. Este un accesoriu indispensabil, practic si ergonomic potrivit in orice moment, indiferent de coafura aleasa, ce ofera realizarea unor bucle bine definite si un look impecabil.
Diametru40 mm
Cantitate12 buc.
BrandPrima

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prima Bigudiu Bucle Velcro 40 mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prima Bigudiu Bucle Velcro 40 mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.