Prima Agrafe Par Ondulate Aurii 63 mm

38,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Agrafe Par Ondulate Aurii - Prima Ball Pointed Hair Grips Waved 63 mm:  set de agrafe profesionale ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea nici unui salon/ centru de frumusete sau a unui hair-stylist, folosite pentru prinderea si sustinerea in mare parte/ in coafarea "cocului" pentru anumite ocazii. Sunt confectionate din metal divers colorat, sunt rezistente si reprezinta un accesoriu practic si ergonomic ce ofera profesionistilor viteza de lucru si pos ...

Descriere


Prima Agrafe Par Ondulate Aurii 63 mm

Descrierea produsului:
Agrafe Par Ondulate Aurii - Prima Ball Pointed Hair Grips Waved 63 mmset de agrafe profesionale ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea nici unui salon/ centru de frumusete sau a unui hair-stylist, folosite pentru prinderea si sustinerea in mare parte/ in coafarea "cocului" pentru anumite ocazii. Sunt confectionate din metal divers colorat, sunt rezistente si reprezinta un accesoriu practic si ergonomic ce ofera profesionistilor viteza de lucru si posibilitatea realizarii celor mai spectaculoase look-ri.
Dimensiune63 mm
Cantitate500 buc.
BrandPrima

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prima Agrafe Par Ondulate Aurii 63 mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prima Agrafe Par Ondulate Aurii 63 mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.