Polar Set senzori de viteza Bluetooth Smart si de cadenta Bluetooth Smart pentru bicicleta (Negru)

Setul include un senzor aerodinamic pentru ciclism care masoara viteza si distanta si un montor pentru atasarea pe ghidonul bicicletei pentru a vedea datele usor in timpul cursei. Senzorul functioneaza prin tehnologia Bluetooth®, consumand astfel energie putina. Masoara viteza curenta, medie si maxima ce se poate verifica prin serviciul Polar PowerFlow. Compatibil cu: M450, V650, V800. De asemenea este compatibil cu dispozitive Smartphone si cu sistemele de operare Android si ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Polar Set senzori de viteza Bluetooth Smart si de cadenta Bluetooth Smart pentru bicicleta (Negru)

Setul include un senzor aerodinamic pentru ciclism care masoara viteza si distanta si un montor pentru atasarea pe ghidonul bicicletei pentru a vedea datele usor in timpul cursei. Senzorul functioneaza prin tehnologia Bluetooth®, consumand astfel energie putina.

Masoara viteza curenta, medie si maxima ce se poate verifica prin serviciul Polar PowerFlow.

Compatibil cu: M450, V650, V800. De asemenea este compatibil cu dispozitive Smartphone si cu sistemele de operare Android si iOS.

Culoare: Negru

91053157

     

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Polar Set senzori de viteza Bluetooth Smart si de cadenta Bluetooth Smart pentru bicicleta (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Polar Set senzori de viteza Bluetooth Smart si de cadenta Bluetooth Smart pentru bicicleta (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.