Playmobil Sectie de politie 9372

de la 284,93 lei (2 magazine)
Statie de politie cu helipad pe acoperis. Farurile elicopterului se pot roti in toate directiile. Vehicul de politie cu lumina intermitenta functionala si 2 sunete de sirena; parbriz detasabil. Vehiculul de politie poate fi modernizat pentru telecomanda cu elementele disponibile PM4856 si PM6914 disponibile separat. Include Quad cu motor retractabil. ...

Descriere


Playmobil Sectie de politie 9372

Statie de politie cu helipad pe acoperis. Farurile elicopterului se pot roti in toate directiile. Vehicul de politie cu lumina intermitenta functionala si 2 sunete de sirena; parbriz detasabil. Vehiculul de politie poate fi modernizat pentru telecomanda cu elementele disponibile PM4856 si PM6914 disponibile separat. Include Quad cu motor retractabil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Playmobil Sectie de politie 9372 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Playmobil Sectie de politie 9372 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.