Playmobil Scooby-Doo aventuri cu vrajitoare 70366

109,99 lei (1 magazin)
Playmobil - SCOOBY-DOO! AVENTURI CU VRAJITOARE Porniti in Scooby-Doo! Aventuri cu vrajitoare de la PLAYMOBIL. Scooby-Doo si Velma incearca doar sa evite vraja vrajitoarei! Scooby-Doo spera ca palaria lui de vrajitoare ii va da puterea de a se salva pe sine si pe Velma inainte de a ajunge in cazan! Dezvaluie adevarata identitate a vrajitoarei Zeb intorcandu-i fata. Colectati cartea fantoma Zeb si iluminati-o cu sicriul din Casa Misterelor sau in cititorul din Masina Misterelor ( ...

Descriere


Playmobil Scooby-Doo aventuri cu vrajitoare 70366

Playmobil - SCOOBY-DOO! AVENTURI CU VRAJITOARE

Porniti in Scooby-Doo! Aventuri cu vrajitoare de la PLAYMOBIL.

Scooby-Doo si Velma incearca doar sa evite vraja vrajitoarei! Scooby-Doo spera ca palaria lui de vrajitoare ii va da puterea de a se salva pe sine si pe Velma inainte de a ajunge in cazan! Dezvaluie adevarata identitate a vrajitoarei Zeb intorcandu-i fata.

Colectati cartea fantoma Zeb si iluminati-o cu sicriul din Casa Misterelor sau in cititorul din Masina Misterelor (70361 si 70286 - fiecare disponibil separat).

Focul de sub cazan este iluminat (necesita 2 micro baterii de tip 1.5V).

Setul include 3 figurine, un cazan, o carte fantoma si multe alte accesorii magice! Varsta recomandata 5 ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Playmobil Scooby-Doo aventuri cu vrajitoare 70366 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Playmobil Scooby-Doo aventuri cu vrajitoare 70366 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.