Playdoh CUPTOR PENTRU PIZZA F4373

de la 130,55 lei (2 magazine)
O experienta de joc de roluri in bucatarie, surprinzator de realista.Noul mecanism al cuptorului scoate cu usurinta o crusta perfecta pentru pizza Play-DohPlay-Doh are acum un nou compus pentru branzeturi tricolore si o razatoare speciala pentru a rade branza.Ai de ales din peste 20 de optiuni de toppinguri si ai si o cutie pentru pizza din carton! ...

Descriere


Playdoh CUPTOR PENTRU PIZZA F4373

O experienta de joc de roluri in bucatarie, surprinzator de realista.Noul mecanism al cuptorului scoate cu usurinta o crusta perfecta pentru pizza Play-DohPlay-Doh are acum un nou compus pentru branzeturi tricolore si o razatoare speciala pentru a rade branza.Ai de ales din peste 20 de optiuni de toppinguri si ai si o cutie pentru pizza din carton!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Playdoh CUPTOR PENTRU PIZZA F4373 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Playdoh CUPTOR PENTRU PIZZA F4373 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.