Play by Play Plus 36 cm Peppa Pig

de la 109,39 lei (3 magazine)
Peppa este o purcelusa energica, vesela si vioaie, in varsta de 4 ani, care adora sa se joce cu prietenii sau cu fratele ei, George, cat e ziua de lunga. O fire incapatanata, ea este deseori uituca, uneori nepoliticoasa, dar isi cere de fiecare data scuze cand realizeaza ca a gresit. Temperamentul ei vulcanic iese la suprafata mai ales cand fratele mai mic o enerveaza.  Jucarie confectionata din plus moale, de inalta calitate. Rochita satinata, detasabila. Detalii brodate. ...

Descriere


Play by Play Plus 36 cm Peppa Pig

Peppa este o purcelusa energica, vesela si vioaie, in varsta de 4 ani, care adora sa se joce cu prietenii sau cu fratele ei, George, cat e ziua de lunga. O fire incapatanata, ea este deseori uituca, uneori nepoliticoasa, dar isi cere de fiecare data scuze cand realizeaza ca a gresit. Temperamentul ei vulcanic iese la suprafata mai ales cand fratele mai mic o enerveaza. 

  • Jucarie confectionata din plus moale, de inalta calitate.
  • Rochita satinata, detasabila.
  • Detalii brodate.
  • Inaltime: 36 cm.
  • Varsta recomandata: 0+ ani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Play by Play Plus 36 cm Peppa Pig de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Play by Play Plus 36 cm Peppa Pig sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.