Philips Azur Advanced GC4934/30 (Mov)

610,99 lei (1 magazin)
Fier de generatie noua pentru rezultate excelente mai rapide     Garantat fara arsuri 3000 W Abur continuu de 55 g/min. Jet de abur de 230 g Talpa SteamGlide Plus Tehnologie OptimalTEMP: garantat fara arsuri, fara reglaje   Gratie tehnologiei OptimalTEMP, garantam ca acest fier de calcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi calcat. Poti calca in siguranta orice, de la blugi la matase, de la lenjerie de pat la casmir, i ...

Descriere


Philips Azur Advanced GC4934/30 (Mov)

Fier de generatie noua pentru rezultate excelente mai rapide
 
 
Garantat fara arsuri
  • 3000 W
  • Abur continuu de 55 g/min.
  • Jet de abur de 230 g
  • Talpa SteamGlide Plus

Tehnologie OptimalTEMP: garantat fara arsuri, fara reglaje

 
Gratie tehnologiei OptimalTEMP, garantam ca acest fier de calcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi calcat. Poti calca in siguranta orice, de la blugi la matase, de la lenjerie de pat la casmir, in orice ordine, fara a astepta reglarea temperaturii sau a sorta hainele in prealabil. Fiarele de calcat Philips cu tehnologie OptimalTEMP iti permit sa calci haine mai usor si mai rapid si au fost testate de experti independenti in domeniul textilelor.
 
3000 W pentru incalzire rapida si performante deosebite
 
 
Asigura incalzire rapida si performante puternice pentru a termina rapid calcatul
 
Cu jetul de abur de 55 g, in tesatura patrunde cu pana la 20 % mai mult abur
 
 
Gratie debitului de abur puternic si constant, in tesatura patrunde acum cu pana la 20 % mai mult abur pentru netezirea mai rapida a cutelor.
 
Jetul de abur de pana la 230 g indeparteaza rapid cutele persistente
 
 
Patrunde mai adanc in tesatura pentru a indeparta usor cutele persistente.
 
Detartrare Quick Calc Release in 15 s pentru performante de durata ale aburului
 
 
Generarea imbunatatita a aburului asigura sfaramarea usoara a calcarului si colectarea unei cantitati pana la de 5 ori mai mari* in recipientul de calcar. Cu Quick Calc Release, recipientul poate fi detasat usor si golit in mai putin de 15 secunde pentru performanta de durata in fiecare zi.
 
Talpa SteamGlide Plus pentru alunecare optima
 
 
Talpa exclusiva SteamGlide Plus – cu strat avansat de titan si invelis cu 6 straturi – furnizeaza performante optime de alunecare pe orice material. Antiaderenta, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat.
 
Oprire automata cand fierul este lasat nesupravegheat
 
 
Fierul de calcat se opreste automat atunci cand nu il mai folosesti. Pe talpa, acesta se va opri automat dupa 2 minute. In pozitie verticala, se va opri automat dupa 8 minute.
GC4934/30
Caracteristici generale
ModelGC4934/30
Putere (W)3000
Capacitate rezervor apa (l)0.33
TalpaSteamGlide Plus
Functii
Debit de abur (g/min)55
Calcare pe verticalaDa
Jet de abur (g/min)230
Oprire automataDa
Indicator nivel apaDa
Caracteristici fizice
CuloareMov
Lungime cablu alimentare (m)2.5
Dimensiuni (mm)333 x 175 x 135

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips Azur Advanced GC4934/30 (Mov) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips Azur Advanced GC4934/30 (Mov) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.