Pharma Nord Super Bio Quinona Q10 30mg 30 capsule moi

de la 61,00 lei (3 magazine)
Super Bio-Quinonă Q10 este un supliment alimentar fabricat în Danemarca sub control farmaceutic. Este un produs lansat în 1990, fiind unul dintre primele preparate cu Q10 de pe piaţa europeană. Capsulele moi şi uşoare de gelatină conţin fiecare câte 30 mg de coenzimă Q10, dizolvată în ulei vegetal. Această doză este de 5-6 ori mai mare decât cantitatea de Q10 pe care o obţinem din alimente. Compusul activ are o foarte bună biodisponibilitate, deoarece este amestecat à ...

Descriere


Pharma Nord Super Bio Quinona Q10 30mg 30 capsule moi

Super Bio-Quinonă Q10 este un supliment alimentar fabricat în Danemarca sub control farmaceutic. Este un produs lansat în 1990, fiind unul dintre primele preparate cu Q10 de pe piaţa europeană. Capsulele moi şi uşoare de gelatină conţin fiecare câte 30 mg de coenzimă Q10, dizolvată în ulei vegetal. Această doză este de 5-6 ori mai mare decât cantitatea de Q10 pe care o obţinem din alimente. Compusul activ are o foarte bună biodisponibilitate, deoarece este amestecat într-o substanţă uleioasă care a fost supusă unui tip special de încălzire, permiţând astfel moleculelor să se dizolve complet. Super Bio-Quinonă Q10 are o biodisponibilitate ridicată, documentată de numeroase studii. Super Bio-Quinonă Q10 nu conține gluten.Beneficii:Vitamina C: Contribuie la reducerea oboselii și epuizării Contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge Contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a dinților și gingiilor Contribuie la metabolismul energetic normalIngrediente1 capsulă conţine: Coenzimă Q10 (ubiquinonă) 30 mg  dizolvată în ulei vegetal    Vitamina C (31% din Doza Zilnică Recomandată) 25 mg 31% din Valoarea Nutrițională de Referință Administrare1 capsulă pe zi. La nevoie 2-3 capsule/zi sau după recomandarea medicului.Femeile însărcinate, cele care alăptează şi persoanele care folosesc medicamente trebuie să ceară avizul medicului înainte de a lua acest supliment.Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.Înghiţiţi capsula întreagă, de preferat în timpul mesei sau după masă.Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.DepozitareSe recomandă păstrarea produsului în spaţii întunecoase, uscate, la temperatura camerei.A nu se lăsa produsul la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
Cod producator: 4125

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pharma Nord Super Bio Quinona Q10 30mg 30 capsule moi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pharma Nord Super Bio Quinona Q10 30mg 30 capsule moi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.