PGYTECH Cablu pentru incarcare si transfer de date , 2x USB Type-C, 65cm, Negru/Rosu

Proiectat special pentru DJI Osmo Pocket si Osmo Action, cablul USB-C la USB-C din seria PGYTECH ofera o executie excelenta si un transfer de date fara interferente. Cablul lung de 65 de centimetri asigura utilizarea confortabila a dispozitivelor cu selfistick-uri. Caracteristici: Lungime: 65 cm Material: Aluminiu+TPE+Nylon+TVC Greutate: 16,5 g Conectori: 2x USB Type-C ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


PGYTECH Cablu pentru incarcare si transfer de date , 2x USB Type-C, 65cm, Negru/Rosu




Proiectat special pentru DJI Osmo Pocket si Osmo Action, cablul USB-C la USB-C din seria PGYTECH ofera o executie excelenta si un transfer de date fara interferente. Cablul lung de 65 de centimetri asigura utilizarea confortabila a dispozitivelor cu selfistick-uri.


Caracteristici:

  • Lungime: 65 cm
  • Material: Aluminiu+TPE+Nylon+TVC
  • Greutate: 16,5 g
  • Conectori: 2x USB Type-C



Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PGYTECH Cablu pentru incarcare si transfer de date , 2x USB Type-C, 65cm, Negru/Rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PGYTECH Cablu pentru incarcare si transfer de date , 2x USB Type-C, 65cm, Negru/Rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.