Petzl COBORATOR RACK

Coborator cu franare variabila folosind bare de franare. Proiectat pentru: alpinism utilitar. Poate fi folosit si pentru: catarare la stanca, catarare mixta. destinat lucrului pe corzi, permite reglarea frecarii; bara inferioara se poate muta usor. distribuie caldura si frecarea pentru a prelungii durata de utilizare a corzii. pentru corzi simple sau duble cu diametrul intre 9 si 13mm. nu torsioneaza coarda. nu este autobolcant. Material: cadru de otel si b ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Petzl COBORATOR RACK

Coborator cu franare variabila folosind bare de franare. Proiectat pentru: alpinism utilitar. Poate fi folosit si pentru: catarare la stanca, catarare mixta. destinat lucrului pe corzi, permite reglarea frecarii; bara inferioara se poate muta usor. distribuie caldura si frecarea pentru a prelungii durata de utilizare a corzii. pentru corzi simple sau duble cu diametrul intre 9 si 13mm. nu torsioneaza coarda. nu este autobolcant. Material: cadru de otel si bari de aluminiu. Greutate: 470g.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl COBORATOR RACK de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl COBORATOR RACK sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.