Petzl CIOCAN TAM TAM (SPORT)

322,90 lei (1 magazin)
Accesoriu conceput pentru plasarea ancorelor cu ajutorul dispozitivului manual de gaurit in stanca (Rocpec). Proiectat pentru: catarare pe stanca, catarare pe mai multe lungimi de coarda, catarare Big Wall. Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, expeditii. maner echipat cu cheie de 13mm pentru suruburi de 8mm. chinga pentru asigurare. Lungime in cm: 26.5. Greutate: 535g. ...

Descriere


Petzl CIOCAN TAM TAM (SPORT)

Accesoriu conceput pentru plasarea ancorelor cu ajutorul dispozitivului manual de gaurit in stanca (Rocpec). Proiectat pentru: catarare pe stanca, catarare pe mai multe lungimi de coarda, catarare Big Wall. Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, expeditii. maner echipat cu cheie de 13mm pentru suruburi de 8mm. chinga pentru asigurare. Lungime in cm: 26.5. Greutate: 535g.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl CIOCAN TAM TAM (SPORT) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl CIOCAN TAM TAM (SPORT) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.