Peterhof Tigaie aluminiu PH-15411-24, 24 cm, Albastru

Tigaie aluminiu Peterhof PH-15411-24, 24 cm, interior ceramic, albastru, baza de aluminiu garanteaza o retentie mare de caldura, fiind alegerea ideala pentru prepararea pestelui si a carnii. Aluminiul este rezistent la coroziune, ii confera durabilitate, iar ceramica, pe langa cunoscuta proprietate antiaderenta, nu interactioneaza chimic cu preparatele si pastreaza gustul, culoarea si valoarea nutritionala a ingredientelor. Specificatii: Material: aluminiu/acoperit c ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Peterhof Tigaie aluminiu PH-15411-24, 24 cm, Albastru

Tigaie aluminiu Peterhof PH-15411-24, 24 cm, interior ceramic, albastru, baza de aluminiu garanteaza o retentie mare de caldura, fiind alegerea ideala pentru prepararea pestelui si a carnii.


Aluminiul este rezistent la coroziune, ii confera durabilitate, iar ceramica, pe langa cunoscuta proprietate antiaderenta, nu interactioneaza chimic cu preparatele si pastreaza gustul, culoarea si valoarea nutritionala a ingredientelor.

Specificatii:


Material: aluminiu/acoperit cu strat ceramic;

Capac sticla termorezistenta;

Diametru: 24 cm;

Dimensiune produs: 24.4 x 43 x 4.4 cm (cu maner);

Dimensiune ambalaj: 25 x 41 x 6 cm;

Greutate produs: 1040 gr;

Greutate ambalaj: 1240 gr;

Culoare: Albastru.

Utilizare si intretinere:


Poate fi folosita la toate masinile de gatit, inclusiv la cele prin inductie;

Poate fi curatata in masina de spalat vase.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Peterhof Tigaie aluminiu PH-15411-24, 24 cm, Albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Peterhof Tigaie aluminiu PH-15411-24, 24 cm, Albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.