Penny Kennedy Punga cadou - Louise Tiler: Party Floral, medium bag

27,00 lei (1 magazin)
Punga pentru cadouri, design Louise Tiler.Dimensiuni: 22 x 22 x 8 cmPenny Kennedy este lider de piata in cadrul industriei de hartie si accesorii pentru impachetat cadouri. Aceasta companie a fost infiintata in 1892 si are sediul central in Marea Britanie. Majoritatea produselor sunt fabricate si distribuite, atat la nivel national, cat si international, avand o calitate exceptionala si un design deosebit. ...

Descriere


Penny Kennedy Punga cadou - Louise Tiler: Party Floral, medium bag

Punga pentru cadouri, design Louise Tiler.Dimensiuni: 22 x 22 x 8 cmPenny Kennedy este lider de piata in cadrul industriei de hartie si accesorii pentru impachetat cadouri. Aceasta companie a fost infiintata in 1892 si are sediul central in Marea Britanie. Majoritatea produselor sunt fabricate si distribuite, atat la nivel national, cat si international, avand o calitate exceptionala si un design deosebit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Penny Kennedy Punga cadou - Louise Tiler: Party Floral, medium bag de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Penny Kennedy Punga cadou - Louise Tiler: Party Floral, medium bag sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.