Penhaligons The Blazing Mr Sam EDP 75 ml

1.194,00 lei (1 magazin)
The Blazing Mr Sam este o apă de parfum pentru bărbaÈ›i care prezintă acorduri picante È™i lemnoase. Parfumul este inspirat de americanul aflat în miÈ™care, care trăieÈ™te rapid, liber È™i intens. Nimeni nu-i poate rezista. Carisma, eleganÈ›a, încrederea în sine - acestea sunt caracteristicile purtătorului acestui parfum. Un bărbat renumit pentru curajul È™i neînfricarea sa se răsfăță cu un parfum care celebrează puterea È™i masculinitatea. Acordurile picante de scorÈ›iÈ ...

Descriere


Penhaligons The Blazing Mr Sam EDP 75 ml

The Blazing Mr Sam este o apă de parfum pentru bărbați care prezintă acorduri picante și lemnoase. Parfumul este inspirat de americanul aflat în mișcare, care trăiește rapid, liber și intens. Nimeni nu-i poate rezista. Carisma, eleganța, încrederea în sine - acestea sunt caracteristicile purtătorului acestui parfum. Un bărbat renumit pentru curajul și neînfricarea sa se răsfăță cu un parfum care celebrează puterea și masculinitatea. Acordurile picante de scorțișoară și cardamom sunt îmbunătățite de piper negru, chimen și șofran în inima parfumului. La baza parfumului, aceste note intense sunt atenuate de vanilie delicioasă, cedru, tutun și paciuli. Penhaligon's London este o casă de parfumuri britanică fondată în 1870 de William Penhaligon. Casa Penhaligon's, care a fost înființată inițial ca frizerie, a oferit primul său parfum în 1872, Hammam Bouquet. Parfumurile au fost distribuite în mod regulat din magazinul original de pe Jermyn Street până când acesta a fost demolat în 1941. Afacerea a dispărut, dar parfumurile companiei au rezistat, iar în 1956 Penhaligon's a primit un mandat regal din partea Ducelui de Edinburgh. Parfumul a fost lansat în anul 2018.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Penhaligons The Blazing Mr Sam EDP 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Penhaligons The Blazing Mr Sam EDP 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.