Penhaligons Blenheim Bouquet EDT 100 ml

Blenheim Bouquet este o apă de toaletă pentru bărbați, care se deschide cu prospețime de citrice care se dezvoltă treptat în note picante de lavandă și piper. În inima acestui parfum se află parfumul senzual de mosc și note balsamice lemnoase de pin. Un parfum care subliniază perfect carisma ta naturală. Penhaligon's London este o casă de parfumuri britanică fondată în 1870 de William Penhaligon. Casa Penhaligon's, care a fost înființată inițial ca frizerie, a ofe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Penhaligons Blenheim Bouquet EDT 100 ml

Blenheim Bouquet este o apă de toaletă pentru bărbați, care se deschide cu prospețime de citrice care se dezvoltă treptat în note picante de lavandă și piper. În inima acestui parfum se află parfumul senzual de mosc și note balsamice lemnoase de pin. Un parfum care subliniază perfect carisma ta naturală. Penhaligon's London este o casă de parfumuri britanică fondată în 1870 de William Penhaligon. Casa Penhaligon's, care a fost înființată inițial ca frizerie, a oferit primul său parfum în 1872, Hammam Bouquet. Parfumurile au fost distribuite în mod regulat din magazinul original de pe Jermyn Street până când acesta a fost demolat în 1941. Afacerea a dispărut, dar parfumurile companiei au rezistat, iar în 1956 Penhaligon's a primit un mandat regal din partea Ducelui de Edinburgh. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 1902.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Penhaligons Blenheim Bouquet EDT 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Penhaligons Blenheim Bouquet EDT 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.