PartyDeco Set 6 Decoratiuni Frunza - Aloha WSP3

Pentru a infuzie de Aloha, plasati decoratiunile in forma de frunze tropicale pe farfurii, si permiteti invitatilor sa fie sedusi de un decor exotic! Aceste decoratiuni sunt ideale pentru petreceri tematice de tipul jungle sau safari. Creaza-ti propriul paradis tropical! Specificatii Setul contine 6 forme; Material: hartie cartonata; Culoare: verde; Dimensiuni: 14.5 x 11 cm. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


PartyDeco Set 6 Decoratiuni Frunza - Aloha WSP3

Pentru a infuzie de Aloha, plasati decoratiunile in forma de frunze tropicale pe farfurii, si permiteti invitatilor sa fie sedusi de un decor exotic! Aceste decoratiuni sunt ideale pentru petreceri tematice de tipul jungle sau safari. Creaza-ti propriul paradis tropical! Specificatii Setul contine 6 forme; Material: hartie cartonata; Culoare: verde; Dimensiuni: 14.5 x 11 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PartyDeco Set 6 Decoratiuni Frunza - Aloha WSP3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PartyDeco Set 6 Decoratiuni Frunza - Aloha WSP3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.