Parodontax Periuță de dinți Extra Soft

Periuța de dinți Extra Soft se va obține mult mai bine în periuțele de dinți interdentare decât periuțele obișnuite de dinți, iar capul mic perie vă va permite să curățați cu ușurință locurile dificile. Fibrele foarte moi sunt ideale pentru îndepărtarea plăcii dentare, din cauza căruia gingiile sângerau adesea și toată murdăria din jurul dinților și gingiilor. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Parodontax Periuță de dinți Extra Soft

Periuța de dinți Extra Soft se va obține mult mai bine în periuțele de dinți interdentare decât periuțele obișnuite de dinți, iar capul mic perie vă va permite să curățați cu ușurință locurile dificile. Fibrele foarte moi sunt ideale pentru îndepărtarea plăcii dentare, din cauza căruia gingiile sângerau adesea și toată murdăria din jurul dinților și gingiilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Parodontax Periuță de dinți Extra Soft de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Parodontax Periuță de dinți Extra Soft sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.