Oscar de la Renta Extraordinary Petale EDP 90 ml

94,00 lei (1 magazin)
Extraordinary Petale semnat Oscar de la Renta este un parfum Floral destinat femeilor. Acesta este un parfum nou, Extraordinary Patale a fost lansat in anul 2016. Aroma seducatoare va patrunde adanc in piele pentru a te incanta cu mirosul extraordinar pe toata durata zilei. Note de parfum: Note de varf: bergamot, mandarina si sampanie. Note de mijloc: floare de portocal, iasomie si trandafir. Note de baza: orhidee vanilata, ambra si mosc. ...

Descriere


Oscar de la Renta Extraordinary Petale EDP 90 ml

Extraordinary Petale semnat Oscar de la Renta este un parfum Floral destinat femeilor. Acesta este un parfum nou, Extraordinary Patale a fost lansat in anul 2016. Aroma seducatoare va patrunde adanc in piele pentru a te incanta cu mirosul extraordinar pe toata durata zilei. Note de parfum: Note de varf: bergamot, mandarina si sampanie. Note de mijloc: floare de portocal, iasomie si trandafir. Note de baza: orhidee vanilata, ambra si mosc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Oscar de la Renta Extraordinary Petale EDP 90 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Oscar de la Renta Extraordinary Petale EDP 90 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.