Origins Cremă revigorantă pentru ochi Ginzing (Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff Warm) 15 ml

144,00 lei (1 magazin)
Crema revigorantă pentru ochi luminează imediat zona ochilor și ajută la restabilirea strălucirii ochilor obosiți. Reduce cearcănele vizibile, pungile de sub ochi și umflarea. Nuanța WARM este ideală pentru tonurile medii până la profunde ale pielii și subtonurile mai calde. ...

Descriere


Origins Cremă revigorantă pentru ochi Ginzing (Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff Warm) 15 ml

Crema revigorantă pentru ochi luminează imediat zona ochilor și ajută la restabilirea strălucirii ochilor obosiți. Reduce cearcănele vizibile, pungile de sub ochi și umflarea. Nuanța WARM este ideală pentru tonurile medii până la profunde ale pielii și subtonurile mai calde.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Origins Cremă revigorantă pentru ochi Ginzing (Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff Warm) 15 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Origins Cremă revigorantă pentru ochi Ginzing (Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff Warm) 15 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.