Oriel Beer Oriel Winter (2019)

Oriel Winter 2019 este o bere complexa de iarna. Este brasata cu rabdare, in stilul unui beri de tip Belgian Dark Strong Ale, din sapte tipuri de malturi, doua tipuri de fulgi, doua tipuri de hamei, sirop candi Belgian, boabe de cacao, scortisoara din Sri Lanka, boabe de coriandru, vanilie si fermentata cu doua tulpini de drojdie belgiana lichida. SERVIRE: 14 ºC – 16 ºC IN PAHAR CU PICIOR ALATURI DE FELURI DE BAZA CU CARNE SI SOSURI CARAMELIZATE SAU DESERTURI. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Oriel Beer Oriel Winter (2019)

Oriel Winter 2019 este o bere complexa de iarna. Este brasata cu rabdare, in stilul unui beri de tip Belgian Dark Strong Ale, din sapte tipuri de malturi, doua tipuri de fulgi, doua tipuri de hamei, sirop candi Belgian, boabe de cacao, scortisoara din Sri Lanka, boabe de coriandru, vanilie si fermentata cu doua tulpini de drojdie belgiana lichida. SERVIRE: 14 ºC – 16 ºC IN PAHAR CU PICIOR ALATURI DE FELURI DE BAZA CU CARNE SI SOSURI CARAMELIZATE SAU DESERTURI.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Oriel Beer Oriel Winter (2019) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Oriel Beer Oriel Winter (2019) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.