Oral-B Periuță de dinți sonică electrică Pulsonic SLIM LUXE 4500 Platinum Travel Edition

468,80 lei (1 magazin)
Oral-B Pulsonic Slim Luxe asigură gingii mai sănătoase în doar 4 săptămâni. Datorită mânerului foarte subțire și foarte ușor, periuța de dinți este foarte ușor de ținut în mână și, prin urmare, este potrivită pentru utilizare acasă și în deplasare. Capul de perie extins ajută la îndepărtarea ușoară a plăcii dentare datorită tehnologiei sonore blânde, care vibrează cu o viteză de peste 31.000 de vibrații pe minut. În funcție de nevoile dvs. personal ...

Descriere


Oral-B Periuță de dinți sonică electrică Pulsonic SLIM LUXE 4500 Platinum Travel Edition

Oral-B Pulsonic Slim Luxe asigură gingii mai sănătoase în doar 4 săptămâni. Datorită mânerului foarte subțire și foarte ușor, periuța de dinți este foarte ușor de ținut în mână și, prin urmare, este potrivită pentru utilizare acasă și în deplasare. Capul de perie extins ajută la îndepărtarea ușoară a plăcii dentare datorită tehnologiei sonore blânde, care vibrează cu o viteză de peste 31.000 de vibrații pe minut. În funcție de nevoile dvs. personale, puteți alege între trei moduri de curățare: pentru curățare zilnică, albire și blândețe. Cronometrul profesional vă va reaminti, de asemenea, să respectați timpul de curățare de 2 minute, așa cum recomandă medicii stomatologi. Pentru un zâmbet mai curat, mai sănătos și albul natural. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Oral-B Periuță de dinți sonică electrică Pulsonic SLIM LUXE 4500 Platinum Travel Edition de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Oral-B Periuță de dinți sonică electrică Pulsonic SLIM LUXE 4500 Platinum Travel Edition sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.