Opi GelColor Artist Series A Fuchsia Too Many, 6 g

18,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Gel Unghii Semipermanent pentru Design - OPI GelColor Artist Series A Fuchsia Too Many, 6 g:  gel semipermanent pentru design ce se utilizeaza in combinatie cu un lac colorat semipermanent. Poate fi folosit pentru realizarea desenelor complicate de pe unghii. Cu o culoare bogata in pigmenti, da frau liber imaginatiei si indeamna la descoperirea posibilitatilor infinite. Mod de utilizare:  Se aplica un strat de baza Gel Color Base Coat si se usuca ...

Descriere


Opi GelColor Artist Series A Fuchsia Too Many, 6 g

Descrierea produsului:
Gel Unghii Semipermanent pentru Design - OPI GelColor Artist Series A Fuchsia Too Many, 6 ggel semipermanent pentru design ce se utilizeaza in combinatie cu un lac colorat semipermanent. Poate fi folosit pentru realizarea desenelor complicate de pe unghii. Cu o culoare bogata in pigmenti, da frau liber imaginatiei si indeamna la descoperirea posibilitatilor infinite.
Mod de utilizareSe aplica un strat de baza Gel Color Base Coat si se usuca in lampa 30 de secunde. Se aplica doua straturi de lac semipermanent GelColor (se usuca cate 30 de secunde fiecare strat). Se fac diverse modele artistice cu Artist Series Design Gel si apoi se usuca pentru inca 30 de secunde. Se sigileaza cu un strat de top GelColor Top Coat si se usuca 30 de secunde.
Cantitate6 g.
CuloareRoz.
BrandOPI

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Opi GelColor Artist Series A Fuchsia Too Many, 6 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Opi GelColor Artist Series A Fuchsia Too Many, 6 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.