Ooly Radiera cu ascutitoare - Blast Off - Mov-verde

13,00 lei (1 magazin)
Radiera cu ascutitoare incorporata in forma de racheta. Carol Pankiw este fondatorul, proprietarul si CEO-ul Ooly, o companie de rechizite si articole pentru hobby-uri distractive si moderne din San Diego. „Produsele Ooly sunt concepute pentru a va ajuta sa va creati FERICIREA la scoala, la serviciu sau acasa”, a explicat Carol. „Credem in valoarea raspandirii bucuriei, a fericirii si conexiunii prin expresie creativa.” ...

Descriere


Ooly Radiera cu ascutitoare - Blast Off - Mov-verde

Radiera cu ascutitoare incorporata in forma de racheta. Carol Pankiw este fondatorul, proprietarul si CEO-ul Ooly, o companie de rechizite si articole pentru hobby-uri distractive si moderne din San Diego. „Produsele Ooly sunt concepute pentru a va ajuta sa va creati FERICIREA la scoala, la serviciu sau acasa”, a explicat Carol. „Credem in valoarea raspandirii bucuriei, a fericirii si conexiunii prin expresie creativa.”

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ooly Radiera cu ascutitoare - Blast Off - Mov-verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ooly Radiera cu ascutitoare - Blast Off - Mov-verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.