OMO Detergent de rufe capsule Rose si Lilas Blanc, 30 spalari

37,30 lei (1 magazin)
Detergent de rufe capsule OMO cu esente naturale care miroase divin a trandafir si liliac alb si care este testat dermatologic pentru a respecta toate tipurile de piele sensibila. Capsule pentru rufe OMO 2in1: doza perfecta pentru o curatenie stralucitoare si un parfum de lunga durata. Pachetul contine 30 de capsule Detergentul de rufe OMO in capsule este testat dermatologic Un parfum de trandafir si alb liliac care poarta HMMM! O singura capsula OMO este suficienta pen ...

Descriere


OMO Detergent de rufe capsule Rose si Lilas Blanc, 30 spalari

Detergent de rufe capsule OMO cu esente naturale care miroase divin a trandafir si liliac alb si care este testat dermatologic pentru a respecta toate tipurile de piele sensibila. Capsule pentru rufe OMO 2in1: doza perfecta pentru o curatenie stralucitoare si un parfum de lunga durata. Pachetul contine 30 de capsule Detergentul de rufe OMO in capsule este testat dermatologic Un parfum de trandafir si alb liliac care poarta HMMM! O singura capsula OMO este suficienta pentru un rezultat perfect! Detergentul capsula OMO se dizolva instantaneu si patrunde in inima rufelor. Produs original Franta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OMO Detergent de rufe capsule Rose si Lilas Blanc, 30 spalari de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OMO Detergent de rufe capsule Rose si Lilas Blanc, 30 spalari sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.