officine IORI IORI-MOD-D

de la 3.174,09 lei (2 magazine)
Trepied pt. fixare in exterior - inaltime reglabila 2100-3400 mm pt. Electropalane IORI-MOD-D Trepied metalic suport de fixare pentru electropalane in exterior Greutate: 8 kg Sarcina maxima: 300 kg Reglabil de la 2100 la 3400 mm Compatibil cu suportii B2, B3, B4 (si cu electropalanele compatibile cu suportii respectivi) Compatibil cu DM 200 Condor, DM 300 Elefantino 100% fabricat in Italia Accesoriu original OMOLOGAT . La achizitia electropalanelor IORI punem la dispozitia dvs. si sche ...

Descriere


officine IORI IORI-MOD-D

Trepied pt. fixare in exterior - inaltime reglabila 2100-3400 mm pt. Electropalane IORI-MOD-D Trepied metalic suport de fixare pentru electropalane in exterior Greutate: 8 kg Sarcina maxima: 300 kg Reglabil de la 2100 la 3400 mm Compatibil cu suportii B2, B3, B4 (si cu electropalanele compatibile cu suportii respectivi) Compatibil cu DM 200 Condor, DM 300 Elefantino 100% fabricat in Italia Accesoriu original OMOLOGAT . La achizitia electropalanelor IORI punem la dispozitia dvs. si schemele accesoriilor pentru productie in regim propriu. azrmag.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul officine IORI IORI-MOD-D de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru officine IORI IORI-MOD-D sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.